Hoe werkt het

Welkom!
Welkom bij Broodzakelijk: de on-line winkel van Bakkerij Hoetjes. Vandaag besteld (voor 11 uur), nog dezelfde dag geleverd!
In onze moderne keuken bereiden onze vakkundige medewerkers uw heerlijke vers belegde broodjes. Wij gebruiken alleen verse ingrediënten van topkwaliteit en dat proeft u! Wij bezorgen broodjes van maandag tot en met vrijdag bij u op het werk of thuis. U kunt zelf het gewenste aflevertijdstip aangeven.

Account aanmaken
Bij het afrekenen van uw eerste bestelling kunt u aangeven of u een account wil aanmaken. U geeft hier gelijk uw wachtwoord op en ontvangt direct na het afronden van de bestelling via de mail uw inlognaam. U kunt ook bestellen zonder een account aan te maken. Bij eventuele vervolgbestellingen kunt u sneller bestellen als u wél een account heeft.

Betalen
Nadat u al de artikelen die u wilt bestellen in uw digitale winkelwagentje heeft gedaan klikt u op de knop “bestellen”. Vervolgens vult u al uw gegevens in. Er zijn twee betaalmogelijkheden, u kunt vooraf betalen met iDEAL of bij aflevering/ophalen in de winkel. Kies u voor vooraf betalen, dan komt u met iDEAL in uw eigen bankomgeving terecht.

Bent u vaste klant dan kunt u bij ons op rekening betalen. Mocht u dit wensen, neemt u dan even contact met ons op.

banner

Bezorging van de bestelling
Wanneer u van maandag tot en met vrijdag vóór 11.00 uur via onze website bestelt, ontvangen wij uw bestelling in de winkel en maken deze zorgvuldig voor u klaar. U kunt uw broodjes op een gewenst tijdstip ophalen in de winkel, als u dat aangeeft bij de bestelling, maar wij kunnen de bestelling ook bij u thuis of op het bedrijf bezorgen. Bezorgen doen wij in de gehele Gemeente Heiloo en ongeveer 5 kilometer daarbuiten. Alle prijzen zijn exclusief 6% BTW en als u voor € 20.- of meer bij ons bestelt, wordt de bestelling gratis bij u thuis bezorgd. Voor kleinere bestellingen rekenen wij € 5.-  extra voor bezorgkosten.


Kijken hoeveel punten u heeft gespaard.
Vul uw kaartnummer in:

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

hoewerkthet